Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Täytä lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia

Täytä nyt lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia

  • Lainaa heti 2000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia
  • Et sitoudu lainahakemuksessa vielä mihinkään
  • Rahat maksetaan parhaimmillaan samana päivänä
  • Edullinen korko alkaen 4,9 %
  • Yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 30 luotonantajalta

Yli 325 000 tyytyväistä asiakasta

Takuurahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta. Palvelu on sinulle maksuton. Jätä hakemus nyt, saat lainatarjoukset nopeammin!

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET? Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Kauttamme voit myös hakea esim. autolainaa, kulutusluottoa, pikavippiä.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivimman rahoituksen.

NOPEA VASTAUS Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

lainaa heti

Miksi asiakkaamme valitsevat Takuurahoituksen?

1. Nopea
Rahat tilillesi jopa saman päivän aikana
2. Ilmainen
Hakeminen ei maksa mitään
3. Säästä koroissa
Etsimme sinulle parhaan lainan
4. Ei vakuuksia
Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Lainaa heti tilillesi

Takuurahoitus on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Yhteistyökumppaneina on pankkeja ja muita vakavaraisia rahoituslaitoksia sekä lainanvälittäjiä.

Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainan sinulle tarjoaa jokin yhteistyökumppaneistamme ja mahdollinen lainasopimus tulee aina sinun ja yhteistyökumppanin välille.

Voit myös hakea autolainaa, kulutusluottoa tai pikavippiä.