Lainaa netistä – 4 helppoa vaihetta jotka sinun tulee muistaa

Lainaa netistä – helposti jopa 60 000 euroa tilillesi tämän päivän aikana. Löydä ja vertaile kaikki kotimaiset lainat netistä helposti yhdellä sivulla ilman kotisohvalta poistumista.

Tiesitkö, että Nettobankerilla voit vertailla parhaimmat kotimaiset lainat helposti ja nopeasti yhdellä sivulla?

Teemme yhteistyötä monien tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten lainanvälittäjien ja lainantarjoajien kanssa. Yhteistyöpankkeja ja rahoitusyhtiöitämme ovat mm. Zmarta, OmaLaina, Rahalaitos, Bank Norwegian ja Komlett Bank. Yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja luotettavia rahoitusalan toimijoita, jotka tarjoavat markkinoiden edullisimpia lainoja mutkattomasti kaikille lainanhakijoille.

Lainaa netistä nopeasti ja helposti

Etkö jaksa enää täyttää ensimmäistäkään monimutkaista paperista lainahakemusta? Mietitkö mistä voit saada lainaa netistä nopeasti ilman monisivuisten lomakkeiden täyttämistä? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen Nettobankeriin. Me olemme uuden aikakauden lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi, jotta sinun ei tarvitse käydä turhaa paperisotaa lomakkeiden kanssa. Voit aloittaa lainavertailun valitsemalla ensiksi mihin tarkoitukseen etsit lainaa. Sen jälkeen löydät kaikki kotimaiset lainat kätevästi yhdeltä sivulta.

Lainaa netistä edullisesti

Oletko kyllästynyt lainantarjoajien tyhjiin lupauksiin edullisista lainoista? Monet lainantarjoajat nimittäin väittävät tarjoavansa edullisia lainoja, vaikka todellisuudessa ne tarjoavat vain kalliita lainoja. Me Nettobankerin toimistolla lupaamme kuitenkin, että saat lainaa netistä edullisesti aina palvelumme kautta. Meidän suosittelemat lainat lainat ovat todistetusti internetin edullisimpia. Välitämme lainoja, joilla on 4 – 20% korot monien muiden lainanvälittäjen ja lainantarjoajien välittäessä lainoja jopa 10-20% koroilla.

Voit siis säästää jopa satoja euroja kuukaudessa hakemalla lainaa Nettobankerin kautta. Hae siis lainaa netistä edullisesti jo tänään.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Toisin kuin monien muiden lainanvälittäjien palveluita käyttäessäsi, meillä sinun ei tarvitse ladata dokumentteja todisteeksi henkilöllisyydestäsi. Saat lainaa netistä nopeasti kauttamme vain tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi palvelussamme. Sen jälkeen annamme sinulle lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme ja autamme sinua valitsemaan parhaimman tarjouksen halutessasi. Jätä siis kömpelöt ja hitaat lainanhakumenetelmät historiaan ja hae lainaa netistä edullisesti kauttamme. Me odotamme hakemustasi!

Kuinka haet lainaa netistä – 4 helppoa vaihetta

Jos tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti, kannattaa sitä hakea netistä. Internet on mullistanut monia elämän osa-alueita, joten ei ole yllättävää, että myös lainaa hakeminen onnistuu verkon kautta tänä päivänä. Voit hakea lainaa netistä edullisesti ja nopeasti tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi lainanvälittäjän tai lainantarjoajan sivuilla.

Meidän kautta sinä löydät lähes kymmeniä tunnettuja ja luotettavia nettilainan tarjoajia, joilta voit hakea lainaa erittäin nopeasti. Tässä osiossa jaamme lukijoillemme 4 helppoa vaihetta lainan hakemiseen netin kautta.

lainaa netistä

Päätä minkä verran tarvitset lainaa

Ensimmäinen vaihe lainan hakemiseen verkossa on lainasumman päättäminen. Sinun kannattaa harkita tarkkaan minkä verran tarvitset lainaa oikeasti. Lainaa kannattaa hakea vain sen verran kuin sitä tarvitset. Näin varmistut siitä, että voit maksaa nostamasi lainasumman takaisin, etkä ajaudu myöhemmin velkakierteeseen. Päätettyäsi minkä verran tarvitset lainaa, voit syöttää haluamasi lainasumman lainavertailuumme.

Vertaa eri lainantarjoajien ja rahoitusyhtiöiden lainoja

Kun olet päättänyt minkä verran tarvitset lainaa, voit vertailla eri laina vaihtoehtojen korkoja ja muita lainakuluja lainavertailun avulla. Voit lisäksi myös pyytää lainatarjouksia suoraan eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta suositun ja helppokäytöisen Nettobankerin kautta. Tätä vaihetta ei kannata ohittaa, sillä tarjouksien pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja voit lainatarjouksia pyytämällä saada tuntuvasti edullisempia lainoja lainantarjoajilta.

Valitse sinulle sopivin laina ja täytä lainahakemus

Kun olet vertaillut ja pyytänyt lainatarjouksia eri lainantarjoajilta, voit valita sinulle parhaiten sopivan lainan. Pääset tekemään lainahakemuksen suosimasi lainantarjoajan sivuilla suoraan etusivun kautta klikkaamalla lainantarjoajan logoa. Lainahakemuksessa sinua pyydetään antamaan henkilötietosi ja usein myös jonkinlaista todistusaineistoa saamistasi tuloista.

Tunnistautuaksesi sähköisesti tarvitset myös verkkopankkitunnukset. Täytettyäsi hakemuksesi se käsitellään rahoitusyhtiössä ja, jos kaikki lainan saannin ehdot täyttyvät kohdallasi, saat henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Vastaanota lainatarjous ja nosta rahat tililtäsi
Lopullisen tarjouksen saatuasi näet lainasi tarkan koron ja lainan muut kulut. Tässä vaiheessa voit vielä päättää hyväksytkö saamasi lainatarjouksen ja voi vertailla sitä muiden lainanantajien korkoihin. Päätettyäsi, että onko saamasi lainatarjous sopiva sinulle voit hyväksyä tai hylätä sen. Hyväksyttyäsi lainan voit nostaa sen tililtäsi muutaman pankkipäivän kuluttua. Näin helppoa lainan hakeminen on meillä. Me olemme tehneet sen helpoksi, koska emme tunne sanaa vaikea. Me olemme yksinkertaisuuden puolella!

Nykyään on hyvin yleistä hakea lainaa netistä heti tilille. Tämä tarkoittaa, että koko prosessi lainahakemuksesta aina rahan nostamiseen asti tapahtuu täysin netissä, eikä sinun tarvitse edes nousta ylös sohvalta. Netistä lainaa voi näet hakea jopa tabletilla, puhelimella ja muilla mobiililaitteilla. Ainut vaatimus on että pystyt yhdistämään laitteen nettiin.

Nettilaina on mahdollistanut sen, että enään ei tarvitse kärvistellä rahantarpeessa monta päivää odotellessa päätöstä. Netistä lainaa saa nopeasti 24h, ja usein voi olla että kätevämmin ja jopa halvemmin kuin pankista. Vaihtoehtoja on myös monia, kun haet lainan netistä tilille, käteviä lainamuotoja ovat esimerkiksi kulutusluotto, pikavippi ja joustoluotto!

Useimmat yhtiöt käyvät automaattisesti läpi lainahakemuksia kellon ympäri, ja hakemus hyväksytään heti jos siinä ei ilmene ongelmia. Rahat yleensä kuitenkin siirtyvät tilille vasta pankkien aukioloaikoina, eli yleensä arkena klo 08:00 – 16:00. Monet pankit ovat tätä pidempää auki, mutta saat rahat heti tilille suurimmalla varmuudella kun haet näinä aukioloaikoina.

Edullista nettilainaa – onko se edes mahdollista vai onko tämä unta?
Kyllä on, se on totta eikä kyse ole unesta! Vaikka osa nettilainan muodoista onkin tunnetusti kalliita lainamuotoja, kuten pikavippi, ei tämä päde kaikkiin netistä haettuihin lainoihin. Tämän takia onkin aina ensisijaisen tärkeää ottaa selvää vaihtoehdoista joita tarjolla on, kun hakee lainaa netistä edullisesti. Ole siis tarkkana kuin porkkana sopii tähän tilanteeseen.

Hyvä esimerkki erittäin edullisesta lainasta netistä ovat korottomat ja vakuudettomat lainat. Kun haet lainaa netistä ensimmäistä kertaa, voi olla, että saat lainan ilmaiseksi, eli täysin ilman kuluja tai korkoa. Tällöin maksat takaisin vain sen verran kun olet rahaa netistä lainannut. Tämä on kuitenkin mahdollista vain pienehkölle, noin 100 – 400 euron summalle. Sellainen summa harvoille kuitenkaan riittää, sillä yleensä haetaan suurempia lainoja omalle pankkitilille.

Kulutusluotoilla on usein pikavippejä matalampi korko, joten hakiessa edullista lainaa netistä, se on hyvä vaihtoehto. Pikavippi myös korollisena voi kuitenkin joskus tulla halvemmaksi, jos rahantarve on pieni, ja lainan pystyy maksamaan nopeasti takaisin. Tällöin suuren lainan ottaminen pitkällä maksuajalla voi tulla huomattavasti kalliimmaksi.

Kuinka paljon lainaa voit hakea netin kautta?

Yleisesti ottaen netistä saa lainaa vähemmän, kuin mitä pankista on mahdollista saada. Suureksi osaksi tämä johtuu siitä, että netin kautta ei voi hakea asuntolainaa, mikä on suomalaisille yleisin ja ylivoimaisesti suurin lainamuoto. Laina asuntoa varten voi helposti olla yli 200 000 euroa, ja tällaista summaa ei voi hakea netistä, se on hyvä muistaa, sillä se alkaa olemaan jo erittäin suuri summa rahaa. Kaikki on kuitenkin suhteellista. Joka tapauksessa, yleensä netistä haetaan noin 1000 – 10 000 euron kokoisia summia lainaa, mutta vaihtoehtoja on niin paljon, että kaikki voivat löytää itselleen sopivan lainan.

Netistä voi kuitenkin saada lainaa yllättävänkin suureen tarpeeseen. Pienimmät lainat mitä netissä myönnetään ovat usein 100 euron luokkaa, mutta suurimmat nettilainat ovat jopa 60 000 euron suuruisia. Esimerkiksi Suomen markkinoilla uudet tulokkaat, Bank Norwegian ja Komplett Bank myöntävät kulutusluottoja aina 50 000 euroon asti ja 2018 keväästä asti Bank Norwegian tarjoaa lainoja jopa 60 000 euroon asti.

5 askelta jotka kannattaa pitää mielessä kun haet lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on nopeaa ja helppoa. Nettobanker on tähän ehdottomasti parhas paikka aloittaa hakuprosessi ja kannattaakin unohtaa muut paikat jo tässä vaiheessa. Tässä askeleet, jotka sinun tulee käydä läpi saadaksesi lainaa netistä. Näitä ennen sinun kannattaa kuitenkin lukea tietoa sivuiltamme nettilainoista, ja erilaisista lainamuodoista, kuten joustoluotosta ja pikavipistä.

Päätä paljonko lainaa netistä haluat, ja anna ikäsi
Vertaile eri yhtiöiden ja pankkien lainoja
Valitse niistä itsellesi paras
Täytä hakemus ja tunnistaudu pankkitunnuksilla
Vastaanota lainatarjous ja nosta rahaa tilillesi!
Ensimmäinen askel lainan hakemiseen netissä on summan päättäminen. Tätä ei kannata valita summamutikassa. Lainaa kannattaa hakea vain sen verran kuin tarvitsee, sillä vaikka se on helppo saada, sen takaisin maksaminen on ihan yhtä vaativaa kuin minkä tahansa muun lainan. Kun olet päätynyt sopivaan summaan, voit syöttää sen nettilainojen vertailuun.
Antamalla myös ikäsi vertailuumme, suodatat pois myöskin ne lainat joita et voi ikäsi tähden hakea, helpottaen harkintaasi. Tarjolla sinulle on suomen parhaat yhtiöt, jotka tarjoavat lainaa netistä heti tilille. Voit vertailla niitä suosion ja koron perusteella, tai valita yhtiön jonka ehdot tai nopeus sopii sinulle parhaiten.

Lainan ottaminen netistä on hyvin houkutteleva ja helppo keino korjata tiukka rahatilanne. Pitkällä aikavälillä se voi kuitenkin kostautua, jos sitä ei harkitse todella tarkkaan tiukalla kammalla. Mieti aina ensin, voisitko säästää rahat haluamaasi harkintaan, tai tienata ne jotain muuta kautta. Näin vältät velan ottamisen, jossa on aina riskinsä. Aina rahan tienaaminen muilla tavoin ei kuitenkaan ole mahdollista, ja tällöin tarkkaan harkittu nettilaina voi olla pelastus.

Kun olet tehnyt varman päätöksen lainan ottamiseen netistä, on seuraava askel lainojen vertailu. Tämä on monelle itsestäänselvyys, mutta muistutus ei silti ole pahasta. Vertaile sekä erilaisia lainamuotoja että laina yhtiöitä. Vertailua helpottaa, kun tiedät ennestää, paljonko lainaa olet hakemassa ja kuinka pitkällä ajalla aiot sen maksaa takaisin.

Lainan määrä vaikuttaa myös takaisinmaksusuunnitelman laadintaan, samoin kuin lainan kesto. Mieti tarkasti, kuinka paljon tulojesi perusteella voit jatkossa lyhentää lainaa, tai voisitko jopa maksaa sen kokonaan pois kuukauden sisällä. On kannattavaa aina aliarvioida oma takaisinmaksukyky hieman, jotta et joudu onglemiin jonkin yllättävän kulun sattuessa kohdalle. Kun sinulla on huolellinen takaisinmaksusuunnitelma, voit ottaa lainaa netistä hyvällä omatunnolla.

Nykyään saat helposti ja nopeasti lainaa netistä
Ennen vanhaan lainoja pystyi pitkälti hakemaan ainoastaan pankista. Näihin piti aina varata aika ja lähes poikkeuksetta lainalle vaadittiin vakuuksia tai takaajia, ellei jopa molempia.

Nykyään lainan hakeminen on helpottunut, sillä lähes kaikenlaista lainaa voi hakea netistä. Voit siis hoitaa kaiken niin lainan hakemisesta rahan nostamiseen tilille vaikka kotisohvalta käsin.

Lainaa voi hakea netistä niin puhelimella, tabletilla, kuin tietokoneellakin. Ainoa vaatimus on, että voit yhdistää laitteesi nettiin. Muita vaatimuksia esimerkiksi laitteen suhteen ei ole, ei ole väliä onko sinulla vanha tietokone tai uusi tabletti, kaikki käyvät kunhan nettisi toimii ja pääset näillekin sivuille.

Voit siis hoitaa koko lainaprosessin alusta loppuun ihan missä tahansa. Vaikka olisit ulkomailla pidemmällä lomalla ja sinulle tulee äkillinen lainan tarve, voit hakea lainaa netistä alle 15 minuutissa. Ei ole väliä missä maassa olet, kunhan nettiyhteytesi toimii eikä mene poikki kesken kaiken hakemuksen tehdessä.

Nettilainat ovat mahdollistaneet sen, ettei enää tarvitse varailla aikoja pankkiin ja istua neuvotteluissa pitkiä aikoja. Se on hyvä edistysaskel nykyajan yhteiskunnassamme. Huonojakin puolia toki on, voit niistä lukea sivuiltamme, me kerromme myös niistä läpinäkyvästi ja rehellisesti.

Netissä toimivia lainapalveluita on tullut markkinoille koko ajan enemmän ja enemmän, mikä on tuonut alalle kilpailua, mikä taas kuluttajalle näkyy halvempina lainoina. Myös maksuttomien lainojen kilpailutuspalveluiden saama suosio on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta entistä helpompaa.

Esimerkiksi Nettobankerin maksuttomassa palvelussa voit kilpailuttaa minkä tahansa lainan ilmaiseksi. Voit saada lainaa nyt jopa halvemmin kuin pankista. Nettilainoihin et myöskään tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

Suurempi laina netistä yhteishakijan kanssa
Yhteishakija on läheinen henkilö, jonka kanssa laina haetaan yhdessä. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen.

Kun hakijoita on kaksi, tuplaantuu hakijoiden takaisinmaksukyky. Tästä syystä lainapalveluiden on helpompi myöntää suurempaa lainaa, koska riskit pienenevät. Kun haette lainaa netistä, muistakaa että molempien hakijoiden tulee täyttää lainapalveluiden asettamat kriteerit hakijalle.

Molemmilla siis tulee olla tarpeeksi korkea ikä, vakituinen osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot, sekä muut mahdolliset lainapalvelun vaatimat asiat. Kun olette hakeneet lainan, olette molemmat siitä yhtälailla vastuussa. Molempien tulee siis huolehtia lainan takaisinmaksusta, sekä muihin siihen liittyvistä asioista.

Sinulle sopivinta lainaa netistä
Lainatuotteita netistä löytyy pääasiassa kolme, jotka ovat:

Pikavippi

Pikavippi sopii sinulle silloin, kun haluat pienempää, kertaluontoista lainaa. Se maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen se tulee maksaa joko kerralla tai osissa takaisin, riippuen lainapalvelusta.

Pikavippi tulee maksaa aina takaisin, ennenkuin uutta vippiä voi hakea. Uutta vippiä varten pitää aina täyttää uusi hakemus.

Joustoluotto

Joustoluottoa voi hakea yleisesti noin 2000 – 4000 euroa. Yhdellä hakemuksella saat koko summan käyttöösi, mutta voit nostaa siitä tilille vain tarvitsemasi summan. Maksat aina vain siitä osuudesta, minkä nostat tilille.

Mitään kuluja ei siis kerry, ellet nosta lainaa tilille tai olet maksanut sen kokonaan takaisin. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleisesti suurempi lainasumma, joka haetaan suurempaan lainantarpeeseen.

Sitä voi hakea aina 60.000 euroon saakka. Kulutusluotto maksetaan aina kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Kulutusluotossa, kuten pikavipissä, tulee vanha laina maksaa takaisin ennenkuin uutta voi hakea. Uutta lainaa varten tulee myös tehdä uusi hakemus.

Jotkin kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut voivat kuitenkin myöntää korotuksia vanhoihin lainoihin. Silloin uudella lainalle maksetaan vanha pois ja yli jäävä osuus siirretään hakijan tilille.

Miksi en saa lainaa netistä?
Yleisin syy kielteiseen lainapäätökseen on se, että lainahakemus on täytetty huolimattomasti tai siinä on annettu vääriä tietoja.

Jokainen pankki ja lainapalvelu määrittelee omat lainaehtonsa ja kriteerinsä, joiden perusteella tehdään luottokelpoisuuden arviointi ja päätös siitä voidaanko lainaa myöntää.

Jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, ei lainaa voi saada mistään pankista tai muustakaan lainapalvelusta.

Myös muut asiat voivat vaikuttaa lainapäätökseen ja tarjottavan lainan korkoon. Löydät lisää omaan luottokelpoisuuteesi vaikuttavista tekijöistä Ylen sivustolta.

Yleisimmät syyt kielteisen lainapäätöksen saamiseen ovat:

Huolimattomasti täytetty lainahakemus jossa voi olla puutteita
Merkintä luottotiedoissa
Liian pienet kuukausitulot
Liian epäsäännölliset tulot
Liikaa velkaa jo ennestään
Usein kysytyt kysymykset netin lainoista:

Kuka voi hakea lainaa netistä?
Lainaa netistä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Näiden lisäksi lainanhakijalla on oltava riittävän säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Netin kautta pystyy hakemaan lainaa oikeastaan mihin tarkoitukseen tahansa. Tämän vuoksi myös lainasummat vaihtelevat lainan tyypin mukaan. Tässä esimerkkejä lainatuotteista ja lainamääristä: Pienlaina: 10 – 3000 euroa, Joustoluotto: 100 – 50.000 euroa, Kulutusluotto: 500 – 70.000 euroa, Asuntolaina: 50.000 – 500.000 euroa, Yrityslaina 1000 – 3.000.000 euroa.

Voinko hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Lähes kaikki lainapalvelut myöntävät vakuudetonta lainaa netissä.

Miksi laina kannattaa hakea Nettobanker palvelun kautta?

Kun haet lainaa palvelumme kautta, se kilpailutetaan puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, mikä helpottaa sinua löytämään sen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Annetaanko kaikille lainatarjouksia?

Ei. Lainayhtiöillä on kriteerejä sille kenelle he ovat valmiit tarjoamaan lainoja. Eli valitettavasti se, että lainaa voikin hakea vertailupalvelun kautta, ei välttämättä tarkoita sitä, että hakijalle voitaisiin myöntää jostain lainaa. Lainayhtiöiden kriteerit voivat liittyä esimerkiksi ikään ja tuloihin.

Onko lainaa pakko ottaa, jos mikään lainatarjous ei miellytä?

Ei. Lainatarjousten hankkiminen on ilmaista eikä sido mahdollisesti tarjottavan lainan ottamiseen.

Voiko yhdeltä vertailupalvelulta saada lainatarjouksia vaikka toiselta ei saisikaan?

Kyllä. Lainavertailuilla on hieman vaihtelua sen suhteen, mitä lainan myöntäjiä niillä on palvelussaan, tämän johdosta on myös mahdollista, että vaikka toisesta paikasta ei lainaa voisikaan saada, niin on sitä mahdollista saada toisaalta.

Voiko lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä. Kaikista yllä mainituista palveluista voi saada lainaa ilman vakuuksia.

Kannattaako lainavertailu?

Lainavertailulla voi säästää erityisesti isojen lainojen ja pitkien laina-aikojen kanssa todella huomattavasti rahaa. Näin ollen se voi olla erittäin hyvä idea ja pelastaa arjen suunnan niin yksityistaloudessa kuin perheessäkin jossa on useampi syöjä.

Kokemuksia lainan hakemisesta netistä
Olemme koonneet tähän osioon yhteen joitakin palvelumme käyttäjien kokemuksia lainan hakemisesta verkon kautta. Lisäksi olemme selailleet uutissivustoja ja erilaisia sosiaalisia medioita löytääksemme ihmisten rehellisiä mielipiteitä lainan hakemisen sujuvuudesta netin kautta.

No siis onhan se pakko sanoa, että netin kautta saa haettua lainaa paljon nopeammin kuin esimerkiksi jonkin rahoitusyhtiön konttorissa asioimalla. Netissä, kun käyttää noita erilaisia lainanvälittäjiä ja laina vertailusivustoja niin säästää myös tosi paljon aikaa, kun ne lähettää tekemäs lainahakemuksen monille lainantarjoajille. Oon kyl tosi tyytyväinen siihen et netistäkin voi hakea lainaa nykysin. Jorizqu43 – Iltalehden kommenteissa
On se kyl pirun hyvä juttu et lainaa voi hakea myös netistä. Muistan vielä joskus parikymmentä vuotta sitten, kun lainaa hakiessa piti ravata ees taas eri pankkien välillä ennen ku löys sopivan lainan itelleen. Timppahz61 – Facebookin Miestenhuoneella
Nyt kun oon jo monia lainanvälittäjiä ja lainavertailusivustoja käyttänyt niin on pakko sanoa, että tuo teidän sivu ja että sieltä saa haettua lainaa nopeiten, niin nämä asiat sai mut hymyilemään. Se, että kaikki lainantarjoajat löytyy helposti yhdeltä sivulta helpottaa lainojen vertailemista tosi paljon. Jos siis haluat saada lainaa netistä edullisesti, kannattaa ehdottomasti käyttää Nettobankeria. Mari – Palvelun vakiokäyttäjä
En ois voinut uskoa, että lainan hakeminen voi olla näin helppoa! Mulla kesti ehkä korkeintaan 5 minuuttia ja sen jälkeen sain melkein heti lainatarjouksia sähköpostiini. On kyllä tosi toimiva systeemi toi lainan hakeminen netin kautta. – Jari – Pitkäaikainen sivuston seuraaja ja palvelun iloinen käyttäjä
Vinkkejä ja ideoita aiheeseen liittyen:
Hae apua jos sinulla velkaongelmia täältä.