Pikavippi tilille 2 minuutissa – Pikavippi nopeasti tilille Takuurahoitukselta

Takuurahoituksen kautta edullisin vippi tilillesi jo tänään

Teemme yhteistyössä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa ja näin pyrimme aina hankkimaan sinulle edullisimman pikavipin parhailla mahdollisilla ehdoilla. Saat kauttamme lainan nopeammin, edullisimmin ja helpoimmin.

Kotimainen luotettava palvelu

Takuurahoituksen avulla löydät nopeasti ja helposti juuri tarpeisiisi sopivan pikavipin. Me etsimme sen yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta.

Palvelumme käyttö on maksutonta eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamiisi rahoitusvaihtoehtoihin.

Pikavippien vertailu kannattaa

Nykyaikana on normaali tilanne että eteen tulee joskus yllättävä rahanmeno, johon tämän hetkinen rahatilanne ei taivu. Pikavippi on hyväksi koettu ratkaisu juuri näihin tilanteisiin, sillä se netin ehdottomasti nopein lainatuote. Haettu rahoitus siirtyy tilille yleensä alle tunnissa ja nopeimmillaan jopa muutamassa minuutissa, riippuen lainantarjoajasta ja hakijan tilanteesta.

Nykyäänhän pikavippien kulut ja korot ovat erittäin kohtuulliset, sillä vuoden 2019 syksyllä tuli voimaan laki, joka määräsi niille 20 % korkokaton pikavipin nimelliskorolle. Myös lainapalveluiden toiminta on muuttunut vastuullisemmaksi ja nykyään kaikkien lainanhakijoiden palkka- ja luottotiedot tarkistetaan, tämä on varsin luonnollista sillä kyseessä on raha-asia.

Pienempää ja nopeampaa lainaa hakiessa kannattaa suosiolla unohtaa pankkilainat ja kulutusluotot, sillä niiden käsittelyajat ovat yleensä muutamia päiviä ja näin pitkä aika on odottavalle pitkä.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia kilpailuttamaan sähkö- ja puhelinliittymät, ja nyt myös lainojen kilpailuttaminen on yleistynyt erittäin paljon. Niitä kilpailutetaan yhtä paljon kuin sieniä syntyy sateella tiheään metsikköön.

Puhelinliittymien liittymävertailu ja liittymätarjoukset käytetään aina hyväksi, joten toivomme että myös lainavertailua käytettäisiin enemmän ja näin on nyt käynyt voimme todeta yhteiseen ääneen.

Pikavippivertailu kannattaa aina suorittaa huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä halvimman ja kalleimman pikavipin hintaero on varsin suuri. Kuka nyt maksaisi liikaa sanotaan tunnetussa mainoksessa, jossa mainostetaan halpuutta.

Nämä hintaerot johtuvat puhtaasti eri lainapalveluiden erilaisista hinnoittelumallista. Osa palveluista veloittaa lainasta täydet laina sallimat kulut (nimelliskorko 20 % ja muut kulut 150 €/vuodessa), kun osa palveluista suosii maltillisempaa hinnoittelua.

Lainavertailu on siis todella tärkeää ja sitä ei kannata jättää tekemättä. Tämän vuoksi jo tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa takuurahoitus.fi palvelun avulla.

Se on aivan kotimainen ja täysin maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan veloituksetta.

Kun sinä tarvitset lainaa mutta et itse ehdi kilpailuttamaan sitä, voit pyytää Takuurahoitusta tekemään sen puolestasi.

Pikavippi on nopea kertaluontoinen laina

Pikavippi on vakuudetonta lainaa, jota haetaan usein kun lainaa tarvitaan nopeasti yllättäviin menoihin.

Aiemmin pikavippi oli mahdollista saada vain lyhyellä maksuajalla, mutta nykyään niihin on mahdollista saada paljon pidempi maksuaika.

Takaisinmaksuaika riippuukin paljon haettavasta summasta, mitä suurempi pikavippi, sitä pidempi maksuaika. Pikavippiä hakiessa kannattaa rauhassa tutustua eri lainapalveluihin. Koska lainanmyöntäjiä on useita, on heidän hinnoittelussakin eroa.

Pikavippi ilman vakuuksia

Tällä hetkellä kaikki netissä toimivat, pikavippiä myöntävät yritykset myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei vippiä saadakseen tarvitse hankkia lainalle mitään vakuuksia, eikä myöskään henkilötakausta.

Huomioitavaa kuitenkin on, että vaikka saat vippiä ilman vakuuksia, tulee sinulle kuitenkin olla säännölliset tulot saadaksesi lainaa. Yhä useammat lainapalvelut vaativat hakijoilta tositteita hakijan palkkatuloista, jotta he voivat varmistaa sen, että hakijalla on mahdollisuus maksaa laina takaisin ajallaan.

On kuitenkin edelleen yrityksiä, joihin tositteita ei tarvitse lähettää. Usein mitä suurempaa vippiä haet, sitä varmemmin myös hakijan tulot tullaan tarkistamaan.

pikavippi

Pikavippi heti omalle tilille

Pikavippi on yksi nopeimmin haettavista lainatuotteista. Koska kyseessä on suhteessa pieni lainasumma, on sen hakeminen helpompaa ja nopeampaa.

Useat lainapalvelut antavat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Mikäli lainahakemus on hyväksytty, siirtyy rahat hakijan tilille muutamassa minuutissa.

Jos sinulla on tarve saada pikavippi heti, on syytä tarkistaa että teet hakemuksen lainapalvelun aukioloaikana. Tällöin he voivat käsitellä hakemuksesi välittömästi loppuun saakka ja siirtää vipin tilillesi.

Hakemuksen voi kuitenkin tehdä ja lähettää lainapalveluille mihin aikaan tahansa. Kuitenkin jos hakemuksen tekee esimerkiksi yöllä, siirtyy sen käsittely ja lainan siirtäminen seuraavaan aamuun, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Yleisimmät aukioloajat lainapalveluille on klo 7.00 – 23.00, mutta muista aina tarkistaa oman mieltymyksen kohteen olevan rahoituslaitoksen aukioloajat heidän nettisivuiltaan. Helpoimalla sinä pääset kun haet lainaa Takuurahoituksen suositun lainanhakupalvelun avulla.

Mahdollisten tositteiden lähettämisessä kannattaa ottaa huomioon, että liittää ne jo hakemusta tehdessä hakemukseen mukaan. Näin lainapalvelu voi käsitellä hakemuksen heti loppuun, eikä heidän tarvitse pyytää toimittamaan liitteitä erikseen.

Jos lainapalvelu tarjoaa palkkatulojen tarkistamisessa Instator-palvelua, kannattaa tätä ehdottomasti käyttää. Tällöin sinun ei tarvitse lähettää liitteitä erikseen, vaan Instator-palvelulla palkkatulot voi todentaa muutamassa minuutissa.

Pikavippi vai kulutusluotto?

Monet varmasti miettivät, tulisko heidän hakea pikavippiä vai kulutusluottoa. Se on normaali kysymys monille meidänkin asiakkaistamme.

Pikavippi soveltuu monesti pieneen ja nopeaan lainantarpeeseen. Vaikka pikavippeihin on saatavilla pitkiä maksuaikoja, on yleinen oletus kuitenkin se, että ne tulisi maksaa noin kuukauden kuluessa takaisin.

Kulutusluotto taas soveltuu monesti suurempiin hankintoihin. Kun kyseessä on tuhansien eurojen laina, on kulutusluotto usein ainut vaihtoehto.

Kulutusluottoon on mahdollista myös saada todella pitkiä maksuaikoja, jolloin kuukausierätkään eivät kasva liian suuriksi isommissakaan lainasummissa.

Joten lyhyesti sanottuna, jos tarvitset pientä lainaa, jonka voit maksaa pian takaisin, on nopea rahoitus hyvä valinta.

Mikäli kuitenkin mietit useampien tuhansien eurojen hankintaa, jonka haluat maksaa takaisin pidemmällä aikavälillä, on kulutusluotto paras ratkaisu.

Usein kysyttyja kysymyksiä pikavipeistä:

Kuka voi hakea pikavipin?
Pikavippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka pitkä maksuaika pikavipissä on?
Pikavipin maksuaika on yleensä suhteellisen lyhyt. Yleisin pikavipin maksuaika on noin 1 – 24 kuukautta.

Miten löydän halvimman pikavipin?
Me kerromme mistä kaikkialta voit hakea pikavipin. Tarjoamme myös maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jonka avulla saat yhdellä hakemuksella useiden luotonantajien lainatarjoukset. Lainatarjouksia vertailemalla näet nopeasti sen, mikä niistä on halvin.

Kuinka suuri korko pikavipissä on?
Tämä riippuu paljon siitä lainapalvelusta, josta olet vippiä itsellesi hakemassa. Vuoden 2019 voimaan tullut vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos laski myös pikavippien hintoja ja asetti niiden nimelliskoron katoksi 20%. Muut vippiin liittyvät kulut saavat olla max. 150 € vuodessa.

Lisätietoa ja linkkejä:

Wikipedia, Pienlaina – Tietoa pikavipeistä
Kuluttajaliitto – Kuluttajien etujärjestö
Talous ja velkaneuvonta – Maksuton velkaneuvonta
Maksumyöhässä – Apua myöhästyneen velan maksamiseen