Vertaile remonttilainoja ja löydä paras rahoitusvaihtoehto remontillesi

Remonttilaina – kilpailuta remonttisi rahoitus jopa 60 000€ asti ja säästä jopa satoja euroja!

Takuurahoitus.fi vertailee remonttilainat puolestasi helposti ja täysin ilmaiseksi. Saat meiltä internetin parhaimmat laina vaihtoehdot ja saat rahat tilillesi jopa saman vuorokauden aikana. Tee siis remonttisuunnitelmistasi totta. Hae lainaa remontointia varten helposti netissä!

Lainaa remonttiin 1000 – 60 000 euron edestä!

Suunnittelit sitten suuren tai pienen remontin tekemistä, voit hakea remontillesi rahoitusta kätevästä Takuurahoitus.fi kautta.

Sinun tarvitsee vain valita sinulle sopiva lainasumma, laina-aika ja lähettää lainahakemus. Autamme sinua löytämään halvimman remonttilainan pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä täysin ilmaiseksi.

 Hae remonttilainaa jopa 60 000 euron edestä
 Edullisin lainakorko 4%
 Valitse laina-aika 1 ja 15 vuoden väliltä
 Hae remonttilaina ilman vakuuksia tai takaajia
 Saat lainatarjoukset vain minuuteissa sähköpostiisi

Täytä siis lainahakemus ilmaiseksi, vertaile pankkien tarjouksia ja valitse sopiva lainaratkaisu remontillesi jo tänään! Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu näppärästi verkkopankkitunnuksilla ja lainasi siirretään pankkitilillesi jopa saman päivän aikana. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainantarjoajan välille. Lainan takaisinmaksaminen onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit kuitenkin myös lyhentää remonttilainaasi
sovittua nopeammin tai maksaa sen pois ennen aikaisesti säästäen korkokuluissa. Laita kotisi siis uuteen uskoon ja hae remonttilainaa jo tänään. Saat Takuurahoituksesta taatusti halvimman koron remonttilainallesi.

Hae ja kilpailuta remonttilaina kätevästi

 1. Sinun täytyy ensin täyttää hakemus lainojen vertailemista varten. Lainahakemuksen
  täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja se on todella helppoa ja yksinkertaista.
 2. Kilpailutamme sitten lainan puolestasi jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitosten välillä.
  Remonttilainoja myöntävät sekä rahoitusyhtiöt että perinteiset pankit ja voit helposti
  hakea remonttilainaa verkosta. Remonttilainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä
  kilpailuttamalla lainasi voit säästää lainakustannuksissasi jopa tuhansia euroja.
 3. Voit sitten vertailla saamiasi tarjouksia keskenään ja valita itsellesi sopivimman laina
  vaihtoehdon. Lainatarjouksien vertaileminen on fiksua, koska jos valitset vain ensimmäisen saamasi lainatarjouksen, voi helposti joutua maksamaan satoja tai jopa tuhansia euroja enemmän remontistasi kuin sinun tarvitsisi.
 4. Miksi remonttilainat kannattaa kilpailuttaa Takuurahoitus.fi palvelussa
 5.  Turvallisuus – teemme yhteistyö luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa
 6.  Ilmaista – lainan kilpailuttaminen lainavertailun avulla on meillä maksutonta nyt ja aina
 7.  Helposti – yksi lainahakemus tavoittaa jopa kymmeniä lainantarjoajia
 8. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhaimmilla mahdollisilla
 9. lainaehdoilla. Pankit ja rahoitusyhtiöt maksavat meille toiminnastamme, sillä ne haluavat saada tarjouksensa listatuiksi palveluumme.
 10. Lainan kilpailuttaminen on ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, jos et löydä itsellesi sopivaa lainaa.
 11. Olisiko aika jo remontoida asunto – Hae remonttilainaa
 12. Suuremmissa remonteissa nousee usein esiin kysymys rahoituksen järjestämisestä: jos rahaa ei löydy tarpeeksi omalta pankkitililtä, tulee lainaa hakea remonttiin muualta.
 13. Olemme listanneet alle kolme varteenotettavaa remonttilainavaihtoehtoa:

Perinteinen kulutuslaina: on fiksu laina vaihtoehto niin pienempiin kuin myös suurempiin rahoitustarpeisiin. Parin tuhannen euron pintaremonttia varten voi esimerkiksi hakea luottoa, jota varten ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainan ilman vakuuksia jopa 60 000 euron edestä, joten suuremmankin remontin voi rahoittaa vakuudettoman lainan avulla. Vakuudeton pienlaina on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, jos lainallesi ei ole mahdollista saada vakuuksia tai takaajia.

Vakuudellinen kulutuslaina: tämä vaihtoehto sopii suurempiinkin remonttitöihin. Vakuudellisen kulutuslainan hyvä puoli on se, että lainan korko on tyypillisesti pienempi kuin vakuudettoman lainan. Tämän kaltaista lainaratkaisua varten tulee kuitenkin omistaa jonkinlainen vakuus esimerkiksi asunto tai auto. Vakuudetonta lainaa voit hakea helposti tänä päivänä sekä pankeilta, että rahoitusyhtiöiltä.

Asuntolainalla remontin rahoittaminen: tämä onnistuu, mikäli remontti tehdään asunnon hankinnan yhteydessä. Tällöin asuntolainaa voi hakea myös remonttikustannusten maksamiseksi. Mikäli jo omistettuun asuntoon halutaan kuitenkin tehdä remonttia asuntolainalla, tulee remontin kohdistua talon perusrakenteisiin. Asuntolainoilla on tunnetusti kulutusluottoja matalammat korot ja myös niitä pidemmät laina-ajat. Laina-ajan kasvaessa myös remonttilainan kustannukset kuitenkin kasvavat. Mieti siis huolella, haluatko lyhentää lainaasi asuntolainan ottamisen yhteydessä vuosikaudet vai maksaa remontin takia otetun luoton nopeammin takaisin kulutusluotolla.

Remonttia suunniteltaessa kannattaa miettiä miten remontin rahoittaa. Usein remontti rahoitetaan ainakin osittain remonttilainalla, ja tätä lainaa haetaan joko pankista tai rahoituslaitokselta. Remontin voi rahoittaa joko vakuudellisella tai vakuudettomalla kulutusluotolla, tai asuntolainalla. Remontin voi siis rahoittaa todella monilla eri tavoilla. Kannattaa siis muistaa aina kilpailuttaa ja vertailla ero vaihtoehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

remonttilaina

Kenelle remonttilaina on hyvä vaihtoehto?

Suurimmalle osalle ihmisistä tulee joskus elämässä tarve remontoida kotiaan. Ehkä sinun täytyy remontoida kotisi katto, uudistaa keittiösi ja remontoida saunasi. Tai ehkäpä kesämökin laituri tulisi laittaa uuteen uskoon. Oli kohteesi kuitenkin mikä hyvänsä, niin remontti aiheuttaa usein kalliit kulut. Materiaalien lisäksi remonttia varten tarvitaan nimittäin sekä aikaa, että ammattilaisia. Lisäkustannuksia voi syntyä varsinkin siitä, jos remontin tekemiseen joutuu palkkaamaan alan ammattilaisen tai, jos kyseessä on jokin isompi remontti, johon tarvitset kalliimpia materiaaleja.

Paras tilanne olisi se, että remontin pystyisi rahoittamaan kokonaan omilla säästöillä. Usein remontin vaatimat kustannukset kuitenkin nousevat sen verran suuriksi, että remontti rahoitetaan joko kokonaan tai osittain velkarahoilla ottamalla remonttilaina. Ulkopuolisen rahoituksen vaihtoehtoja ovat muun muassa remonttiyhtiön osamaksurahoitus, vakuudellinen tai vakuudeton kulutusluotto tai asuntolainaan yhdistettävä laina. Myös yhtiölainaosuus on mahdollista korvata remonttilainalla, jolloin pääset itse vaikuttamaan lyhennyssuunnitelmaasi ja pystyt saamaan lainasi koroista mahdollisia verovähennyksiä.

Mistä remonttilaina kannattaa hakea

Vaikka tunnetuilta pankeilta voi olla helppoa saada remonttilaina, ne eivät välttämättä ole halvimpia vaihtoehtoja. Suomen lainamarkkinoille on saapunut nimittäin monia uusia lainantarjoajia, jotka tarjoavat varsin kilpailukykyisiä lainoja pankkien tarjoamiin vakuudettomiin remonttilainoihin nähden. Parhaan lainatarjouksen saat vertailemalla lainat kätevästi Nettobankerilla.

Remonttilainaa ilman vakuuksia

Remonttilaina on laina, jota käytetään yleensä omistusasunnon, sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon remontoimisessa, kun remontin maksaa asunnon omistaja. Remonttilainaa varten ei tarvitse asettaa asuntoa tai muuta omaisuutta vakuudeksi. Vakuudettoman lainan käyttökohde on täysin sinun päätettävissäsi ja voit rahoittaa sillä sekä remonttisi materiaalihankinnat, että työt.

Lainaa on viisasta hakea yhdessä avio- tai avopuolison kanssa, koska pankit voivat silloin tarjota rahoituksen edullisemmilla lainaehdoilla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Älä unohda verovähennyksiä – Säästä satoja euroja

Tiesitkö, että kotitalousvähennysten kautta voit saada osan remonttiisi sijoittamistasi rahoista takaisin? Voit nimittäin vähentää remonttitöiden osuuden kotitalousvähennyksinä pois, kun remontointi tehdään kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Myös vanhempien tai isovanhempien kodissa tehdyn remontin voi vähentää verotuksessa. Verovähennyksen voi myös saada kakkosasuntoon. Vähennykseen oikeuttavia remontteja ovat kaikki kunnossapito- ja
perusparannustyöt, joita ovat esimerkiksi
 Kylpyhuone- ja saunaremontit
 Keittiöremontit
 Pintaremontti, kuten lattia- tai maalausurakka
 Lukitus- ja valaistustyöt
 Omakotitalon sähkö- tai putkityöt
 Puutarha- ja pihatyöt

Ollaksesi oikeutettu verovähennyksiin sinun ei tarvitse omistaa asuntoasi. Riittää vain, että remontoitava kohde on omassa käytössäsi. Kotitalousvähennyksistä voit lukea lisää vero.fi sivustolta.

Lainanhakijoiden kokemukset remonttilainoista

 • Jos et ole remontoidut asuntoasi vuosiin, kannattaa hakea remonttilainaa nyt. Saat
  vähennettyä verotuksessa jopa 40% lainasi summasta, joten remontoiminen ehdottomasti
  kannattaa. Laina remonttia varten on kannattava sijoitus! – Tomi P, Nettobankerin käyttäjä
 • Mietin aluksi pitkään, että hakisinko lainaa vaiko en, mutta kun järkeilin asiaa
  hetken mielessäni tulin siihen tulokseen, että remonttilainan hakeminen ehdottomasti
  kannattaa. Pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät todella edullisia remonttilainoja
  nykyisin ja laina remppaa varten aina lisää asuntosi arvoa. Suosittelen remppalainaa ehdottomasti
  kaikille niille, jotka haluavat remontoida asuntonsa! Minna V, Nettobankerin käyttäjä