Tarvitsetko lainaa heti tilille? Joskus rahaa tarvitsee nyt eikä kohta. Vaikka laina tuleekin aina harkita tarkkaan, on tapauksia joissa aikaa vertailuun ja pohditaan ei yksinkertaisesti löydy. Ei siis ole ollenkaan huono idea tutustua erilaisiin lainatuotteisiin etukäteen. Tällä tavalla voit kiireellisen rahantarpeen iskiessä hakea lainaa heti tilille ilman paniikkia.

Jos kuitenkin löydät itsesi äkillisen rahantarpeen keskeltä ja tarvitset lainaa heti tilille 24h sisällä, on tämä sivu hyvä tietopaketti, joka auttaa sinua tekemään nopean mutta harkitun päätöksen. Lainaa nopeasti hankkiessa on suuri riski, että ottaa itselle sopimattoman lainan. Artikkelimme lukemalla tiedät, kuinka saat lainaa netistä heti tilille turvallisesti.

Aiheeseen perehdyttyäsi voit lähteä hakemaan lainaa netistä paremmalla harkintakyvyllä. Jos tarvitset vielä hieman kattavampaa tietoa, on hyvä idea selailla sivustoltamme löytyvää informaatiota erilaisista lainamuodoista. Näin varmistat, että löydät omaan tilanteeseesi sopivaa lainaa heti tilille.

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Joskus lainan tarve iskee yllättäen, eikä omista säästöistä ole kattamaan yllättäviä kuluja. Tällöin voi olla tarve saada lainaa heti tilille, eikä odottamiseen tai säästämiseen ole aikaa. Onneksi laina on nykyään mahdollista saada usein heti tilille. Käytä kuitenkin hetki itsellesi sopivan lainamuodon löytämiseen. Kun lainamuoto on valittuna, ja tarkoituksena on hakea esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa, kannattaa eri lainantarjoajia vertailla Takuurahoitus.fi tarjoamalla ilmaisella rahoitustuotteiden vertailupalvelulla.

Jos tarvitset lainaa heti tilille, lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopeinta. Hakiessasi lainaa heti netissä voit allekirjoittaa lainasopimukset kätevästi pankkitunnuksilla. Näin vältät asioinnin pankissa, ja voit hakea lainaa viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Lainaa voi hakea myös viikonloppuna, kunhan tarkistaa että valitun rahoituslaitoksen käsittelyajat sopivat omaan lainan tarpeeseen.

Pankkien aukioloajat saattavat olla haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille, eikä muiden pankkien puolueeton vertailu onnistuisi paikanpäällä. Ei kannata kääntyä konttoriasioinnin puoleen, jos tarvitset lainaa heti viikonloppuna, sillä useimmat pankit ovat kiinni viikonloppuisin.

Laina netistä on kätevä apu arkipäivän tarpeisiin
Joissain tilanteissa rahantarpeen kanssa ei ole aikaa tuhlattavaksi. Oli kyse sitten matkan aikana sattuneesta kommelluksesta tai läheisen hätätilanteesta, nopeita lainoja on saatavissa monesta eri paikasta.

Lainojen vertailustamme löydät jopa yli 25 vaihtoehtoa kun tarvitset rahaa heti. Täyttämällä hakemuksen netissä pankkien ollessa auki, on mahdollista saada lainaa heti tilille – missä hyvänsä oletkin. Jos haluat tietää lisää, löydät vinkkejä nopeaan lainanhakuun tältä sivulta.

Lainaa nopeasti netistä – Pikavippi, joustoluotto vai kulutusluotto?
Lainamuotoja on monia, mutta kun haluat lainaa heti tilille, kannattaa kääntyä joko pikalainan, joustoluoton tai kulutusluoton puoleen. Nämä ovat nopeimmat netin kautta haettavat lainat, ja niitä on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa. Mutta kuinka nämä lainat eroavat toisistaan ja mikä sopii parhaiten sinun lainantarpeeseesi?

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopea laina, jonka suuruus on yleensä noin 100 – 1000 euroa. Pikavipin maksuaika on lähes aina alle vuoden. Se tunnetaan myös muun muassa nimillä pikalaina, pikaluotto ja pienlaina. Pikavippi heti tilille on perinteisesti ollut nopein mahdollinen lainamuoto, ja sen saa yhä tilille hyvin nopeasti.

Kulutusluotto on pikavippia suurempi, kertaluontoinen lainamuoto. Kulutusluotot ovat usein noin 1000 eurosta jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainamäärän kasvaessa tietenkin myös maksuaika pitenee, ja kulutusluotoilla se onkin usein 1-5 vuotta.

Kulutusluotosta ja pikavipistä poikkeaa kolmas vaihtoehto, joustoluotto, joka tunnetaan myös nimellä käyttöluotto. Joustoluotto on yleistynyt käytössä viimeisen muutaman vuoden aikana, kun lainsäädäntö pienlainojen kohdalla on muuttunut. Joustoluottoa haetaan yleensä 2000 – 10 000 euroa, ja sitä voi nostaa omalle tilille tarpeen mukaan. Joustoluoton laina-aika on joustava, yleensä noin 1 – 30 kuukautta.

Kannattaa muistaa, että kulutusluottoa joutuu ottamaan suurempia summia kuin pikavippejä ja joustoluottoja. Niiden kulut ovat usein myös edullisemmat, mutta pitkien laina-aikojen takia korot ehtivät kuitenkin kertyä suuriksi. Kuukausitasolla kulutusluotot voivat kuitenkin tulla edullisemmiksi. Joustoluoton etuna taas on sen joustavuus, ja että voit nostaa rahat tilillesi aina nopeasti.

Jos tarvitset lainaa 1000€, 2000€ tai enemmän, kannattaa perehtyä muihin vaihtoehtoihin kuin pikavippeihin. Pikavippi on mahdollisesti parempi valinta, jos olet hakemassa vippiä ensimmäistä kertaa, sillä niitä on mahdollista saada jopa ilman kuluja ja korkoja. Vertaa lainoja Takuurahoitus.fi-sivuilla ja näet, mistä saat lainaa nopeasti.

Takuurahoitus.fi – Apuväline oikeanlaisen lainan valintaan
Takuurahoitus.fi on itsenäinen lainanvertailusivusto. Tarjoamme tietopaketin erilaisista lainoihin liittyvistä asioista ja neutraalin vertailun Suomessa toimivista lainantarjoajista.

Palvelumme on erityisen hyvä kun tarvitset lainaa heti tilille, koska olemme keränneet Suomen luotetuimpia lainantarjoajia helppokäyttöiseen vertailuun. Vertailussamme on mukana ainoastaan turvallisia ja tunnettuja lainantarjoajia.

Kuinka nopeuttaa lainanhakuprosessia
Joihinkin asioihin lainan haussa ei voi millään itse vaikuttaa, esimerkiksi lainahakemuksen käsittelyyn tai siihen, kuinka nopeasti pankki siirtää lainarahat tilillesi. On kuitenkin joitakin keinoja, joiden avulla on mahdollista nopeuttaa prosessia. Seuraamalla seuraavia vinkkejä, on mahdollista helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti.

lainaa heti

VINKIT NOPEAAN LAINAN SAAMISEEN

Vertaile, missä käsittelyaika on lyhyin. Lainahakemusten käsittelyajoissa voi eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä olla jopa muutama päivä. Nopeimmillaan hakemuksia voidaan käsitellä jopa muutamassa minuutissa, kun taas toisissa vaihtoehdoissa käsittelyaika on monta päivää. Jos tarvitset siis lainaa heti tilille, valitse laina mahdollisimman lyhyellä käsittelyajalla.
Käytä verkkopankkitunnuksia. Nykyaikana melkein jokaisella on jo verkkopankkitunnukset. Niitä käytetään omien pankkiasioiden lisäksi tunnistautumisessa erilaisiin palveluihin. Kaikki pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöt pyytävät sinua tunnistautumaan lainanhaun yhteydessä, ja verkkopankkitunnuksilla se hoituu nopeiten ja helpoiten.
Valitse lainantarjoaja, joka käyttää samaa pankkia kanssasi. Helpoin tapa varmistaa, että saat rahat heti tilillesi on valita lainantarjoaja, joka käyttää samaa pankkia kuin sinä, sillä pankkien sisäiset tilisiirrot ovat huomattavasti nopeampia kuin eri pankkien väliset siirrot. Usein lainantarjoajilla on kuitenkin käytössään useiden pankkien tilit, jotta he pystyvät maksamaan lainat mahdollisimman nopeasti kaikille. Varsinkin Suomen suurimpien pankkien tileille on mahdollista saada lainat heti lähes miltä vain lainanantajalta.
Hae lainaa pankkien ollessa auki. Vaikka lainapäätös voi tulla heti, ei se tarkoita, että rahat siirtyvät tilillesi saman tien. Kun teet hakemuksen pankkien aukioloaikana etkä iltamyöhällä, on sinulla parempi mahdollisuus saada laina heti tilille. Lainayhtiöt käsittelevät hakemuksia vuorokauden ympäri, mutta pankit siirtävät rahaa tilille yleensä vain aukioloaikoinaan. Täältä näet päivät, jolloin kaikki pankit ovat kiinni.
Itsestäänselvyys lainan saamisessa tietenkin on se, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Jos siis olet menettänyt luottotietosi, lainaa netistä ei ole helppo saada. Pikavippiä ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollista hakea, mutta se vaatii yleensä pidemmän ajan ja vielä tarkemman harkinnan. Paras neuvo on siis pitää omat luottotietonsa aina puhtaana, että on mahdollista saada positiiivinen lainapäätös heti.

Lainanhakuprosessi – mikä vie aikaa?
Lainanhaku voidaan jakaa muutamaan askeleeseen. Prosessi lähtee siitä, kun lähetät tarjouspyynnön lainasta valitsemallesi lainantarjoajalle. Tarjouspyynnön saatuaan lainanantaja käsittelee sen sekä tarkastaa luottotietosi ja joissain tapauksissa maksukykysi. Jos kaikki on kohdallaan, pankki lähettää tarjouksen, joka vastaa hakemustasi ja lainantarjoajan näkemystä maksukyvystäsi.

Hakuprosessissa tämä on yleensä se askel, joka vie eniten aikaa. Jotkin lainayhtiöt käyttävät automatisoituja systeemejä, kun taas toiset yhtiöt käsittelevät hakemukset henkilökohtaisesti. Sähköisesti asiat voidaan käsitellä jopa muutamassa minuutissa, kun taas henkilökohtaisesti hakemuksen käsittelyssä voi mennä jopa muutama päivä. Jos lainaa hakiessa sen saamisen nopeus on tärkein asia, kannattaakin keskittyä vertaamaan hakemusten käsittelyaikoja.

Kun lainatarjous on lähetetty sinulle, on sinulla yleensä muutama viikko aikaa hyväksyä se. Tarjouksen saaminen ei maksa mitään tai sido sinua mihinkään. Jos tarjous sopii sinulle, voit hyväksyä sen, ja odottaa että pankki tekee lainan hyväksymispäätöksen. Kun lainapäätös tulee, voit sen jälkeen nostaa lainaa heti tilille. Pankista riippuen on jopa mahdollista saada laina heti tilille.

Mitä riskejä lainan saamisessa heti on?
Vaikka onkin helppoa saada lainaa heti, on lainan ottamisessa on aina omat riskinsä. Kun lainaa on saatavilla heti, voi ihmisen harkintakyky joskus heiketä. Siksi kannattaakin varoa seuraavia virheitä ja pitää pää kylmänä.

MUISTA NÄMÄ RISKIT LAINAA OTTAESSA

Lainaa ei tule harkittua tarkkaan – Joskus yllättävän rahantarpeen iskiessä stressi ottaa ihmisestä vallan ja harkintakyky heikkenee huomattavasti. Tällöin lainaa tulee otettua herkemmin, vaikka voi olla, että pienellä talouden kiristämisellä voisi tilanteesta selvitä paljon helpommin. Koita siis miettiä asiaa rauhallisesti. Netistä saa helposti rahaa nopeasti, mutta ei kannata hätiköidä sen hankkimisessa!
Lainaa tulee otettua turhan paljon – Sen lisäksi että kyky arvioida lainantarvetta heikkenee stressaavassa tilanteessa, myös kyky arvioida tarvittava lainasumma huononee. Tarve tulee helposti yli- tai aliarvioitua, ja molemmista tapauksista voi koitua harmia. Koeta siis huolellisesti laskea koko rahantarpeesi, jotta osaat ottaa sinulle parhaimman pikavipin tai kulutusluoton. Työkaluja tähän löytyy mm. laskin.fi-sivustolta.
Lainan takaisinmaksua ei tule suunniteltua – Lainaa hakiessa pitää aina muistaa, että se tulee maksaa takaisin. Siksi suunnitelma takaisinmaksusta on ehdottoman tärkeä, jotta et saa ikävää maksuhäiriömerkintää. Laske ennen lainan hakemista, kuinka suuren summan voit lyhentää velkaa kuukaudessa – ja pysy realistisena. Takaisinmaksua kannattaa suunnitella lainalaskurin avulla.
Lainoja ei vertaile tarpeeksi kattavasti – Kun lainaa tarvitsee heti, on todennäköistä, että tarttuu heti ensimmäiseen näkemäänsä tarjoukseen. Se on kuitenkin virhe. Sinun kannattaa vertailla lainoja tarkasti, sillä ero kalleimman ja halvimman lainan välillä voi olla parhaillaan kymmeniä, ellei satoja euroja.
Lainaa tulee haettua epäluotettavalta yhtiöiltä – Kun lainaa tarvitsee heti, voi olla, että vastaan tulee aivan uskomattoman hyvä tarjous. Valitettavasti kaikki tälläisiä lainoja tarjoavat yhtiöt eivät ole hyviä. Siksi onkin tärkeää tutustua lainantarjoajaan ennen lainasopimuksen tekoa. Olemme kuitenkin Takuurahoitus.fi sivuilla helpottaneet työtäsi ja valinneet vertailuumme vain luotettavia ja tarkasti valvottuja Suomessa toimivia lainantarjoajia.
Kaikki nämä asiat on hyvä pitää mielessä, kun haluaa hakea lainaa heti. Jos olet vastuullinen lainaa hakiessasi etkä hätiköi liikaa, ei sinulle pitäisi tulla lainasi kanssa ongelmia. Kun olet etukäteen ottanut rauhassa selvää erilaisista lainavaihtoehdoista, voit hakea helpommin lainaa heti seuraavan kerran, kun rahantarve pääsee yllättämään.

Lainan hakeminen käytännössä
Kun olet lainan tarpeessa, tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. Takuurahoitus.fi näyttää eri lainantarjoajien todelliset vuosikorot.
Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Lainavertailu ja lainan hakeminen onnistuu heti, eikä tähän mene montaa minuuttia. Vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainaa tarvitsee heti, mutta haluaa löytää matalakorkoisen ja järkevän lainan useiden lainatarjousten joukosta.

Vertailupalvelun avulla näet useiden eri lainantarjoajien tarjoukset yhdellä kertaa ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Voit sekä vertailla edullisimpia lainatarjouksia, sekä hakea heti lainaa sopivan tarjouksen löydyttyä. Tämä säästää aikaa huomattavasti. Vertailun kautta lainatarjousta voi myös pyytää useammalta lainantarjoajalta samalla kerralla – eikä lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Huonoihin tarjouksiin ei pidä tietenkään tarttua. Useamman tarjouksen pyytäminen takaa kuitenkin sinulle parhaimman hinnan myös niiltä tarjoajilta, joiden korko on asiakaskohtainen. Asiakaskohtainen korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen perusteella.

Voiko lainahakemuksen täyttää heti verkossa?
Kyllä, lainahakemuksen voi täyttää heti verkossa. Voit tehdä lainavertailun nopeasti Takuurahoitus.fi -sivustolla ja saat sinulle sopivat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti. Takuurahoitus.fi näyttää lainojen kustannukset ja hintaerot selkeästi. Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut niistä sinulle parhaan, voit hakea lainaa heti tilille. Lainahakemusta tehdessäsi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus, sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Useat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät kulutusluottoja ilman vakuuksia ja liitteitä tiettyyn lainasummaan asti. Voit siis hakea lainaa ilman liitteitä heti saatuasi sinulle sopivat tarjoukset.

Hyväksyttyyn luottopäätökseen vaaditaan usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
Hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan.
Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen lainantarjoajilta heti, kiitos erilaisten automatisoitujen palveluiden, kuten Instantorin.
Tietosi analysoidaan minuuteissa, eli luottopäätöksen tekeminen on nopeaa.
Mistä lainaa heti tilille?
Monet lainanantarjoajat lupaavat rahat tilille saman päivän aikana. Pidä kuitenkin mielessä, että rahan siirto ei aina käytännössä onnistu näin nopeasti. Jotta laina voidaan maksaa heti tilille, on tärkeää että lainahakemus on täytetty huolellisesti ja tiedot pitävät paikkansa. Käytännössä esimerkiksi useiden kulutusluottojen hakeminen onnistuu verkossa ja voit hakea lainaa heti pankkitunnuksilla.

Valmistautuminen on nopeampaa, jos voit olla varma omista luottotiedoistasi ja olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmaasi valmiiksi. Lisäksi eri lainavaihtoehtoihin kannattaa tutustua etukäteen. Takuurahoitus.fi:stä löydät Suomen markkinoilla toimivat luotettavat lainantarjoajat ja tarjoajiin, sekä lainoihin on helppo tutustua.

Joskus luotonantaja tarvitsee lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä. Rahasiirron nopeuteen voi vaikuttaa myös pankki, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, voi rahojen siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Teknisesti lainan saaminen heti on mahdollista. Tämä riippu kuitenkin useasta tekijästä. Kannattaa varautua pieneen odotukseen kaiken varalta. Jos on todella kiire kannattaa käytännön asiat selvittää ennen tarjouksen hyväksymistä esimerkiksi olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Jos otat pienen lainan, on hyvä jos yrität maksaa sen takaisin mahdollisimman nopeasti. Näin kuluja ehtii kertyä vähemmän. Joskus 30 päivää riittää hyvin maksuajaksi jos on ajatellut maksaa pienen luoton takaisin jo seuraavana palkkapäivänä.

Mihin tarkoituksiin lainaa kannattaa ottaa?
Suurempia summia lainaa otetaan esimerkiksi asuntoa, autoa, mökkiä tai remonttia varten. Näiden lisäksi suomalaiset lainaavat pienempiä summia myös kodinkone- ja elektroniikkaostoksiin, sekä matkustamiseen. Joskus lainalla maksetaan myös yllättäviä laskuja.

Uuden lainan voi ottaa myös siksi, että saa yhdistettyä edelliset lainansa yhdeksi. Tämä on sinänsä kannattava ratkaisu, sillä tämä ratkaisu tulee yleensä kulujen osalta edullisemmaksi. Yhdistämällä lainat maksat lisäkuluja, kuten korkoa, vain yhdestä lainasta kerrallaan.

Äkillinen tarve lainalle voi osua kenen tahansa kohdalle. Kyse voi olla esimerkiksi lemmikin eläinlääkärikuluista, jolloin rahoitus täytyy järjestää heti, jos säästöjä ei ole omasta takaa. Kun kyse on pienemmästä kulutusluotosta, voi lainaa hakea heti netistä, jolloin lainan allekirjoittaminen onnistuu pankkitunnuksilla ja käytännössä laina voidaan maksaa heti tilille. Takaisinmaksu kannattaa budjetoida heti omiin kuukausikuluihin ja yrittää maksaa pienikin laina takaisin mahdollisimman pian.

Kulutusluotto heti – rahoituslaitoksesta vai pankista?
Kulutusluotto on suomalaisten usein hyödyntämä lainatuote. Sitä otetaan enimmäkseen yllättävien menojen rahoittamiseen. Esimerkiksi edullinen äkkilähtö voi olla vaikeaa rahoittaa, jos sitä varten ei ole ehtinyt säästämään. Tällaisessa tapauksessa luotolla matkustaminen voi olla ainoa vaihtoehto, sillä tarjoukset eivät ole voimassa pitkään.

Kodinkoneen hajoaminen tai auton äkillinen huoltotarve voivat myös olla syitä, miksi lainaa täytyy saada mahdollisimman pian. Jotkin liikkeet tarjoavat luottoa paikan päällä, mutta kannattaa kuitenkin selvittää itse ensin, mikä vaihtoehto tulisi halvimmaksi. Yleensä liikkeen tarjoama rahoitus ei ole edullisin vaihtoehto.

Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa tarkistaa myös oman pankkisi tilanne. Kun olet jo pankin asiakas, on pankin helppo tarkastaa tilitietosi eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma.

Riippuu kuitenkin pankista, tarjoavatko he nopeita lainapalveluita. Nopeimmillaan pankkien kanssa rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit saada kulutusluoton heti tilille.

Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Oma pankki ei läheskään aina ole se halvin vaihtoehto, eikä lainaa kannata ottaa vertailematta vaikka kuinka olisi kiire. Jos kiirehtii liikaa, voi paras lainatarjous mennä ohi ja päätyy maksamaan turhan kalliita lainakuluja.

Älä hae hätiköiden
Rahantarve voi joskus tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä olla tarkkana, eikä valita ensimmäistä vastaantulevaa lainatarjousta. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät edullisimman lainan.

Jotkin lainantarjoajat saattavat mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka eivät sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi kannattaa ottaa asioista hyvin selvää itse ja vertailla eri lainantarjoajien vaihtoehtoja.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Lainaa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksusta ja kuukausierien suuruudesta tulisi pitää tarkasti kirjaa, muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan uuden lainan hakemisen sijaan.

Yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita ratkaisuja. Arkielämän rahoittamiseen lainaa ei ole koskaan kannattava ottaa. Jos esimerkiksi auto tai kodinkone hajoaa yllättäen, eikä säästöjä ole, voi tilanteeseen olla ratkaisuna hankinnan rahoittaminen lainalla.

Yllättävissäkin tilanteissa voi tehdä hyviä ratkaisuja ja kun on kyse lainan hankkimisesta, vähintä mitä voi tehdä on vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. Voit hoitaa vertailun ja hakea lainatarjoukset lainaa lainavertailumme kautta.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa
Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarvitset lainaa. Onko tärkeää, että saat rahat äkkiä tilille? Onko sinulla vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

Oma talous tulisi aina olla kunnossa, eikä lainan ottamisen motiivina tulisi ikinä olla rahaongelmat. Lainaa ottamalla voi paikata väliaikaista vajetta tuloissa, tai rahoittaa jonkin harkitun hankinnan.

Takuurahoitus.fi vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajat tulokset eri vaihtoehdoista, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Lainaertailustamme löydät eri rahantarpeisiin sopivat lainatuotteet ja niiden tarjoajat. Vertaa ensin tarkasti ja hae lainaa vasta tutustuttuasi vaihtoehtoihin saadaksesi edullisimman tarjouksen

Ulkoisia resursseja ja infoa:

Laina ja rahoitus (finanssivalvonta)